Foto_header_TVW_2016-32.jpg

Vanaf april gaat tennisorganisatie Totaal in Tennis (TinT) de tennislessen verzorgen bij TV Wapenveld. Lees hieronder hoe je als jeugd- of seniorlid van Tv Wapenveld je kunt aanmelden voor tennislessen bij Totaal in Tennis en wat de voorwaarden daarbij zijn.


Algemeen:
Alle trainingen worden georganiseerd door Tennisorganisatie Totaal in Tennis B.V. De trainingen bij TV Wapenveld worden gegeven door Esther van ’t Ende en Jelle Weerdestijn.

Om je aan te melden voor de trainingen dien je lid te zijn van TV Wapenveld, dit met uitzondering van eventuele kennismakingsacties. Voor meer info over de kennismakingsacties mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor trainingen doe je digitaal. Met elkaar hebben we een aantal ‘spelregels’ opgesteld in een lesreglement. Wanneer jij je aanmeld om te trainen ga je akkoord met het lesreglement. Lees daarom het lesreglement goed door!

Zodra jouw aanmelding via het online aanmeldvenster YourTennis bij ons binnenkomt ontvang je een replymail met de bevestiging dat wij jouw aanmelding hebben ontvangen.
Let op: Deze mail kan in jouw spam box terecht komen!!
Betaling van het lesgeld gaat via een éénmalige machtiging voor automatische incasso.

Aanmelden gaat uitsluitend via ons online aanmeldvenster YourTennis.
Voordat jij jezelf of iemand anders (partner of kinderen) kunt aanmelden via YourTennis dien je eerst een account te maken in YourTennis.
Heb je eenmaal een account dan blijf je dat gebruiken.
Uitleg voor het gebruik van YourTennis vind je HIER

Jeugdtrainingen
Alle jeugdleden van TV Wapenveld kunnen zich aanmelden voor deelname aan de trainingen. De trainingen worden verdeeld in een zomer- en een winterseizoen met telkens een serie van 18 lessen. Tijdens schoolvakanties en feestdagen worden normaliter geen lessen gepland. Ben je nieuw en je wilt kennismaken met tennis, dan kun je eerst een paar lessen gratis meedoen. Voor meer info, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor zomer 2021 hebben we de volgende aanbieding: 18 lessen voor een speciale prijs van 95 euro (gebaseerd op 4 tot 8 kinderen in een groep)

Om de jeugdlessen toegankelijk te maken voor iedereen worden deze gesubsidieerd door de club.

Aanmelden doe je dus via het online aanmeldvenster. Klik hier, maak een account aan met je persoonlijke gegevens en vink je gewenste aanbieding aan. 

Vervolgens gaan we met de aanmeldingen de lesgroepen indelen en krijgen jullie tijdig via de mail bericht over de indeling. 


Seniorentrainingen

Uiteraard zijn er ook voor de seniorleden van TV Wapenveld trainingsmogelijkheden. Met elkaar een groepje maken en een serie lessen volgen kan uiteraard. Heb je geen groepje en meld jij je individueel aan doen we ons best jou zo goed mogelijk in te delen.

Voor zomer 2021 hebben we voorlopig de volgende aanbieding: 10 lessen in een groep van 4 voor 135 euro (lestarief 54 euro per uur)

Wil je een afwijkende groepsgrootte, een serie met meer of minder lessen of privelessen (1 op 1)? Dat kan, neem contact op met één van de trainers (zie hieronder). Alle deelnemers dienen zich wel voor iedere lescyclus opnieuw online aan te melden. Om je aan te melden via het online aanmeldvenster YourTennis voor de seniorentrainingen klik je HIER

Vervolgens gaan we met de aanmeldingen de lesgroepen plaatsen en krijgen jullie tijdig via de mail bericht over de indeling.

Heb je vragen over de trainingen?
Neem dan contact op met Esther, Jelle of Martin Bakkenes van Totaal in Tennis.

Telefoonnummer Esther: 06- 15512496
Telefoonnummer Jelle: 06- 39762565
Telefoonnummer Martin: 06- 48424017 Mailadres Martin: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 logo totaal in tennis

Het weer

 

Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Afhangbord

Klik hier om digitaal af te hangen

Sponsoren