Home

Jacco Eltingh Junioren toernooi 2019 Open&Brons


Prent Jacco Eltingh rechts normaal hoofd 1 150 pagr omlijndTV Wapenveld organiseert voor de 21e keer het Jacco Eltingh Juniorentoernooi 2019 (JEJ 2019). Een mooi volwassen aantal van 21 JEJ’s is bereikt, maar dit jaar wel met een paar veranderingen.

Wijziging speelweek
Dit jaar verhuist het Open JEJ van de vaste week 24 naar de 2e Wimbledon week 28, nl maandag 8 t/m zondag 14 juli. En de finales zijn weer als vanouds op de zondag als laatste finaledag. De laatste twee jaar startte het JEJ op woensdag of donderdag en eindigde het op zaterdag.

Aanbod onderdelen
Dit jaar hebben we alleen Groen en Geel met partijen op heel veld; Rood en Oranje wordt dit jaar niet aangeboden. Voor Groen 10-12 jaar (afwijkende leeftijden is toegestaan volgens regels KNLTB) zijn er de onderdelen JE, ME, JD, MD, GD en D. Bij Geel kun je inschrijven in de categorie 10-12 jaar, 10-14 jaar en 11-17 jaar in de onderdelen JE, ME, JD, MD en nieuw GD.

Aantal toernooidagen
Ook dit jaar trachten we het Open jeugdtoernooi compact te houden en plannen we alle partijen naar het weekend toe. I.p.v. maandag 8 juli gaan we vermoedelijk pas op donderdag 11 of vrijdag 12 juli starten met de eerste partijen. Met maar 3 of 4 toernooidagen willen we het kort en aantrekkelijk maken voor spelers en ouders om mee te doen. Houd er wel rekening mee dat bij meer deelnemers dan gebruikelijk het aantal toernooidagen ook kan toenemen.


JuniorenTour logo Brons vs 1 150hoog                         logo KNLTB Toernooicircuit Gelderland vs 150hoog

Brons JE en ME t/m 14 - KNLTB Junioren Tour 2019
Dit jaar organiseren we voor het eerst een Brons toernooi van de nieuw opgezette KNLTB Junioren Tour 2019. In de onderdelen JE en ME t/m 14 jaar kunnen spelers punten verdienen voor de nationale ranking. Dit Bronstoernooi wordt gespeeld in het weekend vooraf en in het finaleweekend van het Open toernooi gespeeld, nl 6 en 7 juli (week 27) en 13 en 14 juli (week 28).

Garantie twee wedstrijden
Het JEJ betekent voor jou als Groene of Gele speler dat je - onder voorbehoud het aantal aanmeldingen - maar op 3 of 4 toernooidagen hoeft te spelen. Je ontmoet veel onbekende en interessante tegenstanders, die van heinde en ver komen. En je speelt gegarandeerd minimaal twee wedstrijden in een poule of in een afvalschema met een verliezersronde.

Prijzen
Dankzij onze sponsors krijgen alle deelnemers een goed gevulde goodie bag bij de eerste partij. Op zondagmiddag reiken we de prijzen uit aan alle winnaars en worden de winnaars van de Coupe de Monaco (sportiviteitsprijs) en twee aanmoedigingsprijzen bekend gemaakt.

Aanmelden
Wil jij meedoen aan ons open jeugdtoernooi? De inschrijving staat open voor jeugdleden van Groen en Geel van alle tennisverenigingen. Je kunt je hier rechtstreeks aanmelden voor het Open JEJ 2019 op mijnknltb.toernooi.nl; sluitingsdatum is woensdag 3 juli 18.00 uur.

Inschrijving en acceptatie voor Brons JE en ME t/m 14 jaar verloopt via de KNLTB. Sluitingsdatum Brons is maandag 17 juni 10.00 uur.

JEJ 2019 21e editie balk 1 600

Speel tegelijkertijd met de toppers van Wimbledon en doe mee aan de 21e editie van het Jacco Eltingh Juniorentoernooi van 6 t/m 14 juli.

Volgen?
Je kunt ons uiteraard ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram. 

Secretariaat/info:
Gerrit Zwerus
06-51918051
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tennispark: De Kruithof
W.H. v/d Pollstraat 46
8191 DA Wapenveld
038-4479197
Clubsite: tvwapenveld.nl

Fotoalbum